- Coordinació del programa
Dra. Cristina Reguant Miranda | cristina.reguant(ELIMINAR)@urv.cat |
- Comissió acadèmica del programa
Dra. Cristina Reguant Miranda (presidenta) | Dra. María Jesús Torija Martínez (secretària) | |
Dr. Josep Cano Lira | Dra. Montserrat Mestres Solé | |
Dr. Francisco López Bonillo | Dr. Nicolas A. L. Rozès | |
Dr. Fernando Zamora Martín | Dr. Joan Miquel Canals Bosch |
- Oferta
Places de nou ingrés | 10 |
- Llengües del programa
- Català
- Castellà
- Anglès
- Presentació i objectius
El principal objectiu d'aquest programa de doctorat és formar investigadors en els àmbits de l'enologia i la biotecnologia per tal que puguin dur a terme recerca de qualitat.
- Perfil d’ingrés
El perfil d'ingrés recomanat per al programa de doctorat és l'estudiant amb un grau en àrees científic-tècniques (biotecnologia, enologia, ciència i tecnologia d'aliments, bioquímica, biologia, química, farmàcia, medicina...) i amb un títol de màster en enologia, begudes fermentades, aliments, o temes relacionats. Es requereix, com a mínim, un nivell d'anglès comparable al B2 que permeti als estudiants de llegir publicacions internacionals, escriure articles internacionals, així com assistir i participar en congressos internacionals. Es recomana com a habilitat prèvia tenir experiència de treball al laboratori.
- Sortides professionals
Les persones que obtinguin la titulació de doctor o doctora en el programa estaran formades i preparades per treballar en:
- Empreses privades de l'àmbit de l'enologia i la biotecnologia (cellers, empreses de subministrament, hospitals, empreses biotecnològiques, etc. )
- Universitats en l'àmbit docent i investigador
- Organismes públics d'investigació (instituts, centres de recerca, centres tecnològics, etc.)
- Administracions públiques tant a escala europea com nacional, autonòmica o local