Universitat Rovira i Virgili

Oenology and Biotechnology - Research lines

Contact

Research lines Supervisors

Yeasts and alcoholic fermentation

Dr. Alberto Mas (URV)(ELIMINAR)    - CV
Dr. Gemma Beltran (URV)(ELIMINAR)   - CV
Dr. María Jesús Torija (URV)(ELIMINAR)   - CV
Dr. María del Carmen Portillo (URV)(ELIMINAR)   - CV
Dr. Braulio Esteve (URV)(ELIMINAR)   - CV 

Lactic bacteria and malolactic fermentation

Dr. Albert Bordons De Porrata (URV)(ELIMINAR)   - CV
Dr. Cristina Reguant (URV)(ELIMINAR)   - CV
Dr. Joaquín Bautista Gallego (URV)(ELIMINAR)  - CV
Dr. Isabel Araque Granados (URV)(ELIMINAR)

Acetic bacteria and the production of vinegars and condiments

Dr. Alberto Mas (URV)(ELIMINAR)   - CV
Dr. María Jesús Torija (URV)(ELIMINAR)   - CV

Research lines Supervisors

Oenological technology

Dr. Fernando Zamora (URV)(ELIMINAR)  - CV
​(ELIMINAR)Dr. Juan Miguel Canals (URV)(ELIMINAR)  - CV
Dr. Maria Francesca Fort (URV)(ELIMINAR)  - CV

Visiting professors of the research group

Dr. Isidro Hermosín (UCLM)

Research lines Supervisors

Food technology

Francisco López(ELIMINAR)  - CV
Research lines Supervisors

Mycology and Environmental Microbiology Unit

Dr. Alberto Miguel Stchigel (URV)(ELIMINAR)  - CV
Dr. José Francisco Cano (URV)(ELIMINAR)  - CV
Dr. Josep Guarro (URV)(ELIMINAR)  - CV
Dr. Josepa Gené (URV)(ELIMINAR)  - CV

Research lines Supervisors

Levaduras e ingeniería genética

Dr. Ricardo Román Cordero (URV)(ELIMINAR)  - CV

Levaduras y ecología microbiana de los alimentos 

Dr. Maria Montserrat Poblet (URV)(ELIMINAR)  - CV

Levaduras y metabolismo de los lípidos

Dr. Nicolas Andre Rozès (URV)(ELIMINAR)  - CV

Research lines Supervisors

Analytical chemistry applied to oenology and food

Dr. Laura Aceña (URV)(ELIMINAR)  - CV
Dr. Maria Montserrat Mestres (URV)(ELIMINAR)  - CV
Dr. Ricard Boqué (URV)(ELIMINAR)  - CV
Dr. Olga Busto (URV)(ELIMINAR)  - CV